Apartmaji Arh se nahajajo v naselju Gorjuše, ki so od Bleda oddaljene 30 min in 15 min od Bohinja. Lokacija je primerna za pohodnike, kolesarje, smučarje tekače, turne smučarje in za vse, ki si želijo umirjenih počitnic v naravi.

Hiša Arh je bila zgrajena leta 1868. Lastniki so jo popolnoma prenovili leta 2019 ob tem pa ohranili domačnost in toplino stare kmečke hiše.

Velikost: 6+2 oseb
Balkon: ne
Kvadratura: 90 m²
Nadstropje: pritličje

Velikost: 6+2 oseb
Balkon: da
Kvadratura: 70 m²
Nadstropje: pritličje

Velikost: 4+2 oseb
Balkon: da
Kvadratura: 60 m²
Nadstropje: mansarda

Velikost: 2 osebi
Balkon: ne
Kvadratura: 20 m²
Nadstropje: mansarda

Okolica

V bližini apartmajev Arh je mnogo naravnih in kulturnih znamenitosti, ki si jih je vredno ogledati. Med prvimi izstopata Pokljuška soteska in visoko barje Šijec. Med drugimi pa si velja ogledati:

Več…

Aktivnosti

Pokljuka je raj za pohodnike in gornike, saj je izhodišče različno zahtevnih planinskih poti, od koder se lahko povzpnete tudi na najvišji slovenski vrh – Triglav.

Več…

Lokacija

Gorjuše ležijo na nadmorski višini 1000 m pod planoto Pokljuko in so del Triglavskega narodnega parka. Preko celega leta so dostopne iz smeri Bleda in Bohinja. Predstavljajo  odlično izhodišče za pohodnike, kolesarje in ostale, ki si želijo aktivnih počitnic v neokrnjeni naravi.

Galerija